Weekend


okay , khamis balik jb then jumaat checkup.
so decide untuk balik melaka sabtu because hidup dipenuhi assigment minggu ini,
sampai2 je melaka hari sabtu sempat berbuka dengan housemate,thenn malam buat sikit2 assigment
keesokkan harinya agak kebosanan duduk dirumah so masing2 plan nk p tengok wayang,but ape pon kne tggu si zul balik dulu yang dah x balik 2 hari,HAHAH
sebab kereta die pakai that day nk keluar,



so plan semua nk tengok movie :

THE RISE OF PLANET OF THE APES

so balik je movie uh , jam pon dah nak pukul 7 dah , semua pikir nk berbuka mana,
so last-last semua setuju nk p perkena asam pedas yang katanya terpower la kat melaka
"asam pedas claypot"KOTA LAKSAMANA

so kenyang pon dah,masing2 kata 'eh x kan nk balik lek dulu jalan-jalan'
amboi dengan selamba assigment pon x siap lagi nk submit esok harinye,
so semua pon on ikut laaa,HAHAH

jalan-jalan p jonker walk,kene kat zul

"eh aku nk tengok la yang tebuk kelapa pakai jari uh"
ah"tu kat hujung sne" dengan lincah si zul jalan p sne excited,HAHAH

sampai orang punye la sesak,eh x nk kalah zul ngan nik selit celah-celah sampai depan then cangkung kat depan,HAHA


so memandangkan dah sampai hujung si giliran danial pulak punye idea,
"eh ape kata kte g amek gamabr kat tepi tasek uh"
so semua pon pergi .HAHAH sampai basah2 baju dok amik gambar berpeluh.HAHAH



hujung nak balik satu bende aku tak dapat nk lupa,HAHA
kalau x hari tu dah keluar berita seorang student mati dihempap patung,HAHA

moral : jangan ingt patung taff tu kuat nk berpaut,HAHAH

so dah pukul 11 baru la masing-masing rasa nak balik,HAHAH
balik terus pitam "nik"







0 Comments:

Post a Comment



Newer Post Older Post Home

Powered by Blogger.

Aidil Zakaria

My photo
hey guys i am gigi or the real name is aidil i am 18 on 2010 i am single but not available right now photography is my hobby for me i am the amature photographer

Muhammad Shakir Bin Sukor

Muhammad Shakir Bin Sukor
Muhammad Shakir Bin Shukor who was famously known as akie had passed away on 2nd aug 2009 leaving all his beloved family and friends missing him so dearly. we'll miss you akiemos! akiemos; Akie Must Owes Succeed. rest in peace my dear. Al-fatihah.

Photo

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

BACKBONE!!

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket
There was an error in this gadget

Followers